FAQ

Utolsó frissítés: 2022. január 01
A visszatérítések visszatérítését a visszaküldött termék kézhezvétele és raktárunkba történő ellenőrzése után dolgozzuk fel. Az áru átvételétől vagy leadásától számítva 3-5 napba telik a raktárban történő átvétel és ellenőrzés. Az ellenőrzést követően akár 5 munkanapba is telhet, mire a visszatérítés megjelenik a fiókjában. Ezenkívül e-mailben tájékoztatjuk a visszaküldés és a visszatérítés folyamatáról.
A számla regisztráció számos előnnyel jár. Regisztrációkor engedélyezve van; ellenőrizze gyorsabban, tekintse át korábbi rendelési előzményeit, mentse el a gyakran használt címadatokat, és mentse a tételeket egy kívánságlistára.
Online kereshet stílusszám vagy kulcsszó alapján. Egyszerűen írja be a keresett kifejezést a képernyő jobb felső sarkában található keresőmezőbe. Ha továbbra is nehézségei vannak egy adott tétel megtalálásával, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálathoz segítségért.
Amint megrendelésed kiszállításra kerül, e-mailben visszaigazoljuk a szállítást. Ez az e-mail tartalmazza a csomag nyomon követési adatait. Ha kérdése van rendelésével kapcsolatban, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálathoz.
Fiók létrehozásához kattintson a "Fiók" gombra webhelyünk bármelyik oldalának tetején. A jobb oldali "Fiók létrehozása" mezőbe írja be a nevét, e-mail címét, egyedi jelszavát (legalább 6 karakter hosszúságúnak kell lennie), majd kattintson a "Létrehozás" gombra. Néhány percen belül kap egy e-mailt, amely megerősíti a fiók létrehozási kérelmét, az e-mailben található linkre kattintva elfogadhatja.
Nincs szükség fiókra a rendelés leadásához; megrendelését vendégként tudja feldolgozni. A saját fiók előnye, hogy el tudjuk menteni személyes adatait, például címét és vásárlási adatait, amelyek megkönnyítik a vásárlások és szállítások nyomon követését.
Kattintson a "Fiók" elemre a képernyő tetején, majd a bal oldali "Bejelentkezés" mezőben kattintson az "Elfelejtette jelszavát?" A linket e-mailben elküldjük arra az e-mail címre, amellyel regisztráltál. Kövesse a linket új jelszó létrehozásához - vegye figyelembe, hogy jelszavának legalább 6 karakter hosszúnak kell lennie.
Ha a jelszavát nem fogadják el, kattintson a jobb felső menüben a "Fiók" elemre, majd a "Bejelentkezés" alatt kattintson az "Elfelejtette jelszavát?" A linket e-mailben elküldjük arra az e-mail címre, amellyel regisztráltál. Kövesse a linket új jelszó létrehozásához - vegye figyelembe, hogy jelszavának legalább 6 karakter hosszúnak kell lennie.
Igen, e-mailben elküldjük Önnek a szállítási visszaigazolást, a nyomon követési információkat és a megrendeléséről szóló nyugta/adószámla másolatát. Kérjük, őrizze meg a nyugta másolatát, mivel ez a vásárlást igazoló bizonylat, és szükség lesz rá, ha visszatérítés/csere szükséges.
 • flight
  INGYENES SZÁLLÍTÁS
 • card_giftcard
  KÜLÖNLEGES AJÁNDÉKKÁRTYA
 • credit_card
  KÖNNYŰ FIZETÉS
 • access_time
  30 NAP VISSZATÉRÉS